October 2018

FOMU Antwerpen

Every Year, FOMU, The Antwerp Photo Museum selects 10 Belgium based photographers to publish in a Poster size Magazine, .TIFF. On October 4th, I will present my work at the museum, along with 10 other photographers:

  • Elena Aya Bundurakis
  • Bertrand Cavalier
  • Jeroen De Wandel
  • Ulla Deventer
  • Lionel Jusseret
  • Léonard Pongo
  • Maroussia Prignot & Valerio Alvarez
  • Titus Simoens
  • Egon Van Herreweghe
  • Ann Vincent

.TIFF

België barst van fotografisch talent. Dagelijks wordt het FOMU overstelpt met portfolio’s, websites, blogs en fotoboeken die schreeuwen om een podium. Daarom geeft het FOMU jaarlijks een magazine uit voor inspirerende jonge Belgische fotografie: .tiff.

Evenmin als de ‘Belgische fotografie’ is .tiff niet onder één noemer te vatten. Het is een veelheid aan persoonlijkheden, een mozaïek van stijlen. .tiff 2018 komt er opnieuw aan en presenteert ook dit jaar 10 opkomende jonge fotografen: Elena Aya Bundurakis, Bertrand Cavalier, Jeroen De Wandel, Ulla Deventer, Lionel Jusseret, Léonard Pongo, Maroussia Prignot & Valerio Alvarez, Titus Simoens, Egon Van Herreweghe en Ann Vincent

Image credit: Maroussia Prignot & Valerio Alvarez, Here, Waiting, 2018

Read more at FOMU